Novinky

TIPSPORT – VÝKON VEČERA

Vůbec poprvé se fanoušci, ale hlavně bojovníci, můžou díky spolupráci se sázkovou kanceláří TIPSPORT, těšit na vyhlašování “TIPSPORT – VÝKON VEČERA” – po každém turnaji.

Nejlepší výkon, ať už KO, Submise nebo dominantní vítězství na body bude odměněno bonusem v hodnotě 50.000 KČ neboli 2000EUR. O vítězi rozhodne OKTAGON a TIPSPORT a bude vždy vyhlášen ještě ten večer.

A začínáme už rovnou turnajem OKTAGON PRIME 3.

Turnaj OKTAGON PRIME 3 je nabitý od prvního zápasu až po tom poslední – titulový. Kde se o pás šampiona lehké váhy utká Miroslav Štrbák s polským dynamitem Mateuszem Legierskim. Jestli bude na vlně posledních výkonů pokračovat i Lajoš Klein, je rozhodně velkým adeptem na bonus. Poslední 2 zápasy v OKTAGONU totiž famózně ukončil a celkově je již na vlně 6 vítězství v řadě.

Hvězdný Gábor Boráros má před sebou velký rok, který zahájí právě na turnaji OKTAGON PRIME 3. V Šamorínu bude čelit nebezpečnému Brazilci Mauriciovi Reisovi, který má na svém kontě 9 ukončení na submisi.

Dále nás čeká třeba očekávaná bitva uznávaného šampiona Muay Thai Igora Daniše s Miroslavem Brožem, ostřílený Vojto Barborík nebo třeba FINÁLE PROJEKT Y.

Kdo se vytáhne a získá první bonus TIPSPORT – VÝKON VEČERA? Turnaj startuje už dnes od 18:00.