Novinky

PŘÍBĚHY HVĚZD OKTAGONU BEZ FRÁZÍ! VYCHÁZÍ NOVÁ KNIHA

Osobní příběhy, pády i cesty na vrchol největších hvězd OKTAGONU a československého MMA!

Spolu se známým sportovním projektem Bez frází jsme pro vás, naše fanoušky připravili unikátní knihu příběhů hvězd OKTAGONU. Na 300 stranách najdete příběhy úspěšných zápasníků, jakými jsou Attila Végh, Karlos Vémola nebo Gábor Boráros.

Jak reagovali na dílčí životní porážky, kde znovu nalezli svůj vnitřní oheň a jaká byla jejich cesta na vrchol? Každý z nich se v životě pral jinak a každý tento boj popisuje po svém, ale vždy Bez frází. Inspirujte se jejich příběhy i vy!

Své osobní emotivní příběhy v knize odhaluje dvanáct postav československého MMA a to tak, jak jste je dosud neměli možnost poznat. Ke trojici vyobrazené na obálce se přidali i Viktor Pešta, Tereza Bledá, Ilja Škondrič, Miroslav Brož, David Hošek i dvojice spolumajitelů Ondřej Novotný s Pavolem Nerudou.

Kniha OKTAGON je publikací ze speciální edice projektu Bez frází. Redaktoři sledovali jednotlivé příběhy po celý rok a sepsali knihu tak, aby z ní byl ten nejlepší vánoční dárek pro každého fanouška MMA.

Podívej se na náš e-shop a naděl svým blízkým pod stromeček tuhle unikátní knihu včetně dosud nepublikovaných příběhů účastníků Zápasu století Attily Végha a Karlose Vémoly.