Novinky

PREVIEW: BROŽ vs. ŠINDELÁŘ

Někdo by si mohl myslet, že zápas Miroslava Brože je snad zakletý a že mu na OKTAGONU 16 není souzeno nastoupit. Nejprve přišel vinou nemoci o své místo v zápase Jan Malach, nakonec se proti Mírovi nepředstaví ani Gregor Šestakov. Ten nebyl narychlo schopný vyřešit cestovní dokumenty. Inkvizitora ale nakonec poslední zářijovou sobotu v Brně uvidíme. Vyzve ho nový soupeř Adam Šindelář.

Brož prožívá po dvou prohrách v řadě restart kariéry. Do týmu přibral kondiční trenérku Arletu Krausovou a mentálního kouče Petra Žídka a s novou energií předvedl v Šamoríně na akci Prime 3 uvolněný a dospělý výkon, ve kterém si připsal výhru nad Igorem Danišem. Ze střední míří až do lehké váhy. Na půli cesty, v catchweight do 75 kilogramů, se utká s Adamem Šindelářem.

Houževnatý bojovník trénující pod Petrem Monsterem Knížetem a Machem Muradovem rovněž prožívá restart. K MMA se vrátil po čtyřleté pauze a od té doby získal tři vítězství, všechna dokonce v prvním kole.

V souboji na hlavní kartě prvního podzimního turnaje v Brně dojde na střet dvou bývalých sparingů, který je možné vnímat také jako duel dvou tradičních pražských gymů, RPG a Monster Gymu. Kdo se nakonec bude radovat z výhry?