Novinky

PREVIEW: BORÁROS vs. PRIMERA

“Chci být lepším bojovníkem a chci motivovat ty, co mě sledují na mé cestě. To jsou mé dva hlavní cíle, kvůli kterým každé ráno vstávám z postele,” říká Gábor Boráros. Před Gáborem teď stojí další výzva. Chce-li pomýšlet na další titulovou šanci, musí na prvním podzimním turnají OKTAGON 16 porazit Tata Primeru.

Nepříjemný Španěl se českému publiku uvedl už dřívějším soubojem s Miroslavem Brožem, se kterým prohrál na body. Fanoušci ho znají také z duelu s Machem Muradovem, který ho v prvním kole dokázal ukončit.

Je zvyklý na střední váhu a tvrdé údery, navíc ukazuje, že i on sám umí soupeřům pořádně naložit. Hned dvanáct ze svých čtrnácti výher získal před limitem! Je známý svou vyčkávací taktikou, což by se mu v zápase s Borárosem mohlo vymstít, Gábor je totiž naopak bojovník, který jde od první chvíle okamžitě po ukončení soupeře.

Gábor se vrátil na vítěznou vlnu v únoru v Šamoríně. Na akci Prime 3 nastupoval úplně jiný zápasník, než jakého československé publikum dosud znalo. Uklidněný, soustředěný a odhodlaný. A přesně tak také vypadal jeho výkon. S Brazilcem Reisem předvedli divákům neskutečnou řežbu, kterou znovu ukončili rozhodčí, tentokrát ale ve prospěch slovenského bojovníka.

Od roku 2018 s pravidelností střídá na Sherdogu zelené a červené zápisy. V sobotu se tak pokusí tuto šňůru prolomit a připsat si druhou výhru v řadě.